Draai om je oren
Jazz en meer - Weblog

 
Hans Mantel terug bij Arrow Jazz FM

Hans Mantel is definitief terug op het landelijke radiostation Arrow Jazz FM. Sinds afgelopen donderdagavond is hij na lange tijd weer wekelijks te horen met het programma JazzMoves van 21 tot 22 uur. In dat programma draait Mantel een selectie uit zijn jazzcollectie met beroemde jazzplaten, nieuwe releases en minder bekende opnamen.

Mantel is momenteel ook nog werkzaam als producer en presentator voor radio en televisie voor de NPS en heeft een wekelijks radioprogramma bij de Wereldomroep. Ook schreef hij als jazzjournalist voor De Telegraaf. Naast deze werkzaamheden is hij ook docent Jazzgeschiedenis aan het conservatorium van Rotterdam.

Jules Deelder blijft ook nog te horen op de donderdagavond in het radioprogramma 'DeeldeRadio'. Maar door de terugkeer van Hans Mantel hij moest wel een uurtje opschuiven; Deelder is voortaan te horen van 22 tot 23 uur.

Bron: Radio.NL

(Maarten van de Ven, 10.2.10) - - [naar boven]


Lees verder in het archief...

Schrijf je in voor onze gratis Nieuwsbrief! Klik op de button hieronder om je aan te melden:


Menupagina's:


Zoek in deze website:

Google

web deze website

www.flickr.com
cees van de ven's Rembrandt Frerichs Quartet - Jazz at the Crow - 7 januari 2010 photoset cees van de ven's Rembrandt Frerichs Quartet - Jazz at the Crow - 7 januari 2010 photoset


Redactieadres:

Boonskuilstraat 19 B2
3910 Neerpelt
BelgiŽ
(0032) 11 74 71 80
redactie@draaiomjeoren.com

Nieuws, tips, suggesties, meewerken? Mail naar de redactie.


Wie zijn er online?

(advertenties)


[Valid Atom]
(meer informatie)

This page is powered by Blogger. Isn't yours?